fredag, mars 02, 2012

Se hva jeg har laget!

Jeg vet det er uhorvelig lenge siden jeg har blogget her, og det er jo ganske trist.

I fjor laget jeg en del ting. Jeg liker å lage ting. Alle burde lage ting. Her er bilder av noe av det jeg har laget:

Kaker til konfirmasjonen til min søster i høst. En ostekake og en creme brulee kake. Ostakaken er laget i hjerteform og pyntet med freia pynt, bjørnebær og et silkebånd. Creme Brulee kaken er laget ved at jeg laget en makronblanding og brukte det som bunn. Oppå lagde jeg en kjempeporsjon med Creme Brulee som jeg brente rett for servering og pyntet med rips.
To av mine venninner fødte nydelige gutter i fjor. I den anledning arrangerte vi babyshower. Her kan dere se gaven fra meg. Jeg tok ideen om bleiekake et hakk lenger og laget bleievogner. Du trenger ca 250 bleier til en vogn, samt masse pene silkebånd, babystæsj og pynt. Jeg hamstret nydelige små pyntesmukker, bånd i forskjellige farger, laget vaskeklut-kaniner og la klærne de fikk i gave oppi bleievognen før den ble pyntet. Det tok veldig mange timer, men fy søren så fornøyd jeg ble!

Jeg har også startet et firma, jeg vet ikke om det kan inkluderes i ting jeg har laget, men jeg er da ganske stolt av hva jeg hår oppnådd så langt! Det kommer det til å komme et eget innlegg om, for den historien fortjener litt plass ^__^