onsdag, oktober 22, 2008

Monsteret på skolen

De usyldige barna sitter der og følger med på undervisningen, på rekke og rad. Plutselig skjærer et skrik gjennom rommet. Det er et iskaldt redselsskrik av de mest hjerteskjærende. Alle stirrer forvirret på jenta som er kilden for forstyrrelsen. Er hun skadet tro, har noe skjedd? Alle hører hvor redd hun er. Hun ser panikkslagen mot vinduene som vender ut mot plenen og skriker panisk "BØFFEEEL!"

Alle stirrer ut av vinduet og får øye på et monster av ekstreme dimensjoner som kliner det store fjeset sitt opp mot vinduet og stirrer villt inn på oss. Siklet dingler og drypper under hoggtennene. Vi kan ikke gjøre annet enn å stirre med store øyne på dette digre monsteret som dukket opp helt uten videre. Vi kunne ikke annet enn å innse at vår siste time var kommet. Monsteret presset det store fjeset sitt mot ruten og nistirret på hver og en av oss.

I løpet av de neste 2 minuttene snur den gigantiske St. Bernardshunden seg og stormer avsted over plenen. Klassen sitter igjen, rammet av latterutbrudd og sjokk.

2 kommentarer:

  1. Haha, jeg ble sånn: "WTF?" når du sa hun skrek bøffel.
    Jeg mener.. Bøffel? Hvafaen? ^^

    SvarSlett